Τι κάνουμε:

•Παρέχουμε Κοινωνική Στήριξη
•Ψυχολογική Υποστήριξη
•Οικονομική και Υλική Στήριξη.
•Μέσω των εθελοντών μας οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε δράσεις εκστρατείες και στέκονται δίπλα με στοργή και αγάπη στο άλλο πρόσωπο που αντιμετωπίζει το ξαφνικό και αναπάντεχο πρόβλημα υγείας του βοηθώντας το να παραμείνει δυνατό και ισοδύναμο μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Ο καρκίνος στο παιδί είναι μία σοβαρή διάγνωση που και μόνο στο άκουσμα της λέξης προκαλεί φόβο ανησυχία αμφιβολία οργή απόγνωση και απελπισία.
Η ζωή στο παιδί και στην οικογένεια αλλάζει δραματικά πολλοί γονείς αισθάνονται πως οι δυνάμεις τους δεν θα επαρκέσουν για να αντέξουν να ανέβουν αυτό το γολγοθά.

Σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι της ζωής των ανθρώπων αυτών κατόπιν ραντεβού πραγματοποιούνται συναντήσεις με ειδικά καταρτισμένους ψυχολόγους για την διαχείριση και συμβουλευτική των προβλημάτων αυτών που έχουν
προκύψει τόσο ξαφνικά και απρόσμενα στην ζωή τους .

Οικονομική Στήριξη:

Αφού γίνει η διάγνωση του παιδικού καρκίνου όλα δείχνουν να γκρεμίζονται η οικογένεια κατά κυριεύεται από άγχος ανασφάλεια φόβο και αβεβαιότητα.
Οι συχνές επισκέψεις και οι νοσηλείες των παιδιών στα ογκολογικά τμήματα έχουν σαν αποτέλεσμα την εξάντληση, την κούραση ,την απόγνωση, την απελπισία και λόγω της πολύωρης παραμονής στο πλάι των παιδιών τους πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς μένουν χωρίς δουλειά και τα έξοδα αυξάνονται δραματικά.
Η ομάδα μας, μέσα από δράσεις, φροντίζουμε και εξασφαλίζουμε έξοδα για τις μετακινήσεις εντός της Ελλάδας και έξοδα για το ταξίδι στο εξωτερικό για το παιδί και την οικογένεια.
Βοηθήματα μέσω οικονομικής στήριξης μέσω κουπονιών και δωροεπιταγών.

Έξοδα για τις ιατρικές εξετάσεις ανασφάλιστων οικογενειών και όσων αδυνατούν οικονομικά.
Απευθύνονται σε εμάς ,είτε εμείς σε εκείνους .
Εμείς είμαστε εδώ για τις όποιες ανάγκες και αγκαλιάζουμε κάθε παιδί και οικογένεια με συγκίνηση και αγάπη δίνοντας λύσεις και προσφέροντας φροντίδα σε αυτή τη μερίδα ανθρώπων που πραγματικά το έχουν ανάγκη.