Μέσω τραπέζης

GR3401401750175002002003809

Στήριξη Μέσω Κάλπης (κουμπαράς ):

Οποιοδήποτε μικρό ή μεγαλύτερο ποσό που συλλέγεται στον κουμπαρά μας προσφέρετε στο παιδί και στην οικογένεια μετά την διάγνωση του παιδικού καρκίνου.

Τον κουμπαρά μας θα τον βρείτε σε διάφορα καταστήματα super markets, φούρνους κλπ. Καθώς επίσης εάν εσείς επιθυμείτε να τοποθετηθεί ο κουμπαράς μας σε γάμους-βαπτίσεις- τελετές -πάρτυ εκδηλώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 57 62 882 ή στο email info@ifonitoupaidiou.gr για την παραλαβή του κουμπάρα μας. Ενημερώστε τους καλεσμένους σας για την ύπαρξη του ο οποίος θα τοποθετηθεί σε σημείο που εσείς θα μας υποδείξετε.

Μετά το πέρας της όποιας παρουσίασης θα γίνει η καταμέτρηση και θα ενημερωθείτε για τις συμμετοχές των δωρητών οι οποίοι θα λάβουν τη νόμιμη απόδειξη τους και ευχαριστήρια επιστολή ο καθένας ξεχωριστά.

Δωρεά εις μνήμην αντί στεφάνων

Σαν ύστατο φόρο τιμής για το πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο που ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων μπορείτε αντί λουλουδιών και στεφανιών τα οποία είναι ευκαιριακά να προσφέρεται μέσω του κουμπάρα μας αντίτιμο τους ή ότι εσείς θα επιθυμούσατε και μέσα από αυτό να βοηθηθούν οι
άλλοι μικροί άγγελοι της γής που παλεύουν για μία ζωή που πρέπει να χαρούν και τους ανήκει.
Ενημερώστε τους συγγενείς σας πώς θα υπάρχει κουμπαράς συγκέντρωσης χρημάτων στην επικήδειο τελετή για όσους το επιθυμούν. Μετά το πέρας της τελετής εκπρόσωπος εθελοντής μας παραλαμβάνει τον κουμπαρά όπου γίνεται η καταμέτρηση των χρημάτων στα γραφεία μας παρουσία τριμελούς επιτροπής.
Στη συνέχεια αποστέλλεται σε κάθε έναν δωρητή νόμιμη απόδειξη καθώς και ευχαριστήρια επιστολή στη συνέχεια η οικογένεια παραλαμβάνει από εμάς επιστολή όπου αναφέρεται ονομαστικά ο κάθε δωρητής το συνολικό ποσόν που συγκεντρώθηκε από τους συμμετέχοντες καθώς και ευχαριστήρια επιστολή.
Για τις ανώνυμες δωρεές συμμετοχές θα λαμβάνει τις αποδείξεις η οικογένεια .

Δωρεά σε είδος

Μπορείτε να προσφέρετε για τις ανάγκες του παιδιού και της οικογένειας τα παρακάτω είδη:
Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως ρύζι, όσπρια ,ζυμαρικά ,λάδι χυμός ντομάτας, κονσέρβες ,χυμοί ,μπισκότα, πουρές ,αλεύρι corn flakes ,φρυγανιές .
Καθαριστικά:
Σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, χλωρίνη παχύρευστη καθαριστικό πατώματος, χαρτί υγείας ,ρολό κουζίνας, χαρτοπετσέτες .
Είδη ατομικής υγιεινής:
Αφρόλουτρο ,σαπούνι, σαμπουάν,κρεμοσάπουνο, κρέμα σώματος ,μωρομάντηλα, οδοντόκρεμα ,πάνες βρεφικές .
Σχολικά είδη :
Τσάντες σχολικές, κασετίνες, τετράδια ,μολύβια, στυλό μαρκαδόροι ,ξυλομπογιές ,γόμες ,ξύστρες ,διορθωτικά ,διαφάνειες πλαστελίνες ,χαρτί Α4

Γίνε εθελοντής

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία

  Όνομα *
  Επίθετο *
  EMAIL *
  Τηλέφωνο *

  Οργανώνοντας Μία Δράση:

  Όλοι εμείς εδώ στην Φωνή Του Παιδιού διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε διάφορες δραστηριότητες όπως εκδηλώσεις , ενημερώσεις, εκστρατείες, ημερίδες ,συνέδρια σεμινάρια, ομιλίες, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κ.α
  Εάν επιθυμείτε να οργανώσετε και εσείς μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την Φωνή Του Παιδιού , για τις όποιες ιδέες έχετε για την διοργάνωση εκδηλώσεων θα χαρούμε πολύ και θα είμαστε παρόντες από το άκουσμα έως και του να πάρει σάρκα και οστά .